• Dolar
    32.393
  • Euro
    34.766
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
25°
05:55

Öğleye kalan Süre

Önal, farkını hissettirdi

Kırıkkale'nin Gürler Mahallesi'nde su kesintisi yaşandı. Kırıkkale Belediyesi ekipleri, yaşanan su patlağına anında müdahale etti.


Kırıkkale'nin Gürler Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi üzerinde su borusunun patlaması sonucu, mahalle genelinde su kesintisi yaşandı. Yaşanan kesinti sonrası Kırıkkale Belediyesi ekipleri patlağa anında müahale etti. Yaşanan patlak yaklaşık 2 saat içerisinde onarılarak, mahalleye su yeniden verildi. Bazı mahalle sakinleri ise Gürler ve Tepebaşı mahallerinde uzun zamandır su kesintilerinin yaşandığını ancak ilk kez bu kadar hızlı çözüme kavuşturulduğunu dile getirdi. Öte yandan, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da patlağın yaşandığı bölgeye giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Önal'ın hemen her soruna direkt kendisinin müdahale etmesi ve bayram olmasına rağmen sahada olması, Kırıkkaleli vatandaşların takdirini topladı.

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da vatandaş halk gününden memnun

İlginizi Çekebilir

Delice’de yağmur duasına çıkıldı

İlginizi Çekebilir

Gönül Dağı’nda Kırıkkale rüzgarı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97161

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#